Meteen naar de content

GRATIS Standard bottle bij aankoop van € 50 (op=op)

    De beste plekken voor koffie to go in Groningen

    De beste plekken voor koffie to go in Groningen

    Als je, net als de meeste mensen, 's ochtends niet zonder koffie kunt functioneren, dan weet je dat één kopje voor vertrek vaak niet genoeg is. Gelukkig heeft Groningen een overvloed aan koffietentjes waar je jouw broodnodige "koffie to go" kunt scoren. Maar het kiezen van de juiste plek kan een uitdaging zijn! Dus, waar vind je de allerbeste plekken voor een heerlijke koffie to go in Groningen? Wij hebben het antwoord voor je! Pak je herbruikbare koffiebeker en laten we de stad in hoppen!

    Nu, laten we het even hebben over een cruciale factor voor een perfecte kop koffie: de kwaliteit van de koffiemachine. Bij deze koffietentjes kun je gerust zijn, want ze werken met de beste koffiemachines die op de markt te vinden zijn.

    1.   World of Barista

    Laten we beginnen met World of Barista, gelegen aan de Grote Markt. Hier gaat het niet alleen om het nuttigen van een heerlijke kop koffie, maar je kunt hier ook de kunst van het barista zijn ontdekken, door een barista training te volgen. Dus, als je op zoek bent naar een koffie to go van topkwaliteit, dan is een bezoek aan deze koffiezaak zeker de moeite waard.

    2. Coffee Break

    Voor een welverdiende koffiepauze kun je terecht aan het bruisende Zuiderdiep. Deze charmante koffiezaak nodigt je uit om even te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en te genieten van een moment van rust en genot. Het interieur is warm en uitnodigend, met comfortabele zitplaatsen en een gezellige ambiance. De geur van versgemalen koffiebonen zweeft door de lucht en belooft een onvergetelijke smaakbeleving.

    3. Doppio

    Als je op zoek bent naar een geweldige plek om je koffie to go te halen, dan is een bezoek aan Doppio zeker een aanrader. Hier kom ik regelmatig voor een grote 'soepkom' cappuccino. Ideaal om je dag mee te beginnen of een middagje winkelen mee af te sluiten. Doppio Brugstraat is zelfs de allereerste vestiging van het indrukwekkende Doppio koffie-imperium, dat inmiddels maar liefst 27 vestigingen telt.

    4. Simon Lévelt

    Bij Simon Lévelt in Groningen kun je niet alleen genieten van hun voortreffelijke koffie voor thuis, maar ook ter plekke van de perfecte cappuccino. Of je nu plaatsneemt op het sfeervolle terras in de zomer of binnen bij het raam op koudere dagen, je bent verzekerd van een geweldige ervaring. Voor de kinderen is er zelfs heerlijke warme chocolademelk met een flinke toef slagroom, perfect op temperatuur geserveerd. En voor degenen die onderweg zijn, geen zorgen, je kunt hier ook koffie to go krijgen. Simon Lévelt is echt een veelzijdige koffiebestemming in het hart van onze mooie stad!

    5. Food Matterz

    Tot slot, Food Matterz is een plek waar je kunt genieten van hoogwaardige koffie, inclusief een maandelijkse specialiteit. Met uitzicht op de prachtige Groningse Spilsluizengracht kun je ontspannen in de comfortabele stoelen. Hier kun je ook koffie to go krijgen. En als je wat werk wilt verzetten, zijn er handige werkplekken beschikbaar voor zakelijke afspraken of om productief te werken. Benieuwd naar wat Food Matterz nog meer te bieden heeft? Lees dan de blog van Marjolein. Veel plezier met het ontdekken van deze geweldige koffieplekken in Groningen!